Elsas Dagbok

Hemma idag

Godmorgon finaste!

Helt otroligt vad helgerna går fort, alldeles för fort om du frågar mig. Men det är bara att gilla läget och snart är helgen här igen.

Våran helg blev lite annorlunda än vad vi tänkt oss från början men så är ju livet så det är bara att hänga med även om du inte alltid gillar det.

Vi hade ju tänkt vara ute och åka skidor med Elsa. Men så blev det icke. Elsa blev förkyld med feber. Så jädrans trist! 

Vi har nu upptäckt att vi bor i ett riktigt ”kallhål”. Det är ett berg på ena sidan och en sjö på den andra. Det verkar göra så att vi har betydligt kallare än bara några hundra meter härifrån. 

Igår när tempen stod på -16 så tog jag på mig mina löparkläder och drog iväg. Huvudvärken som jag byggt upp under morgonen försvann efter tre löpsteg. Jag längtade så efter att träna att jag fick huvudvärk:) Efter några hundra meter så blev det betydligt varmare och igår kväll när jag åkte iväg och handlade skillde det mer än fem grader från oss och upp till byn. 

Jag sprang 8km igår och det var så jädrans härligt. Hade ju tänkt dra iväg 14 km men det gör jag nästa gång. 

Vädret var otroligt vackert. Jag blir nästan lite religös när jag springer fram i detta fantastiska landskap.  

    
   Tacksamhet…

Nu ska jag dra iväg mycket tidigt till jobbet. Ska träna mitt pass innan plikten kallar. Idag är jag inne på pass sju på mitt program och det går riktigt bra plus att det är så jädrans roligt. Det program jag kör nu tar ca 1 timme varje gång och jag är trött på ett positivt sätt när jag är klar precis som det ska vara. 

Pappan och Elsa är hemma och myser idag. Snoret rinner och febern är på besök. Hoppas hon kryar på sig fort. 

Önskar dig en fin måndag. Du är värdefull!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.