Elsas Dagbok

Första skidorna och PMS monstret! 

Godmorgon finaste!

PMS monstret här;) Skämt åsido…en vecka innan mens så blir jag ibland lite låg i humöret, tålamodet är lite sämre än vanligt, jag blir väldigt fumlig och tycker allmänt synd om mig själv. Helt normalt men enligt mig jäkligt onödigt. Vem i hela friden kom på denna dumhet? Tur att jag inte är ensam om detta utan många av mina medsystrar därute vet precis vad jag pratar om. 

Nu till nått betydligt roligare än mina PMS besvär. Igår så drog vi iväg till Valbo och köpte skidor till Elsa, hennes allra första skidor. Hon var så otroligt stolt när hon mer än gärna ställde sig upp för det allra första skidkortet.  

Heja världens bästa Elsa! Mamma och pappa är så stolta över dig❤️

När vi kom hem så blev det en premiärtur inomhus!  Jag blev så till mig att jag glömde ta kort, men det finns på film på Instagram under mrsjossanbjork. 

Nu håller vi tummar och tår att vädergudarna är på våran sida idag när det gäller temperaturen. Elsa ska ju för tusan åka skidor och mamman ska springa långt. Tänkte prova mig på 14 km idag! Fram och tillbaka ner till stora vägen. Om jag inte orkar så går jag. Blir en härlig utmaning så här i PMS tider;)  

Älskade unge…Undra om du drömmer om din blivande skidkarriär och Tour de Ski?:) 

Önskar dig en skön söndag. Va snäll men ta ingen skit! 

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona

    Glömde du att ta kort?? Haha!! :))) Det trodde jag inte om dig! ;) Vaansinnigt snygg färg på Elsas jacka i alla fall!