Elsas Dagbok

Bajskorv och helvete! 

Ja sådana starka ord får jag faktiskt använda idag. Det är befogat och bara skriva dem gör att det känns lite bättre. 

Pappan i familjen har åkt på magsjukan eller flunsan. Stackars pappan… Han var så klen imorse. Vette tusan vad det är men sjuk är han. 

Jag blev lite halvnojig och började googla järnet på om jag och Elsa också var tvungna att vara hemma om det var magsjuka men så är det inte. 

Det finns inga regler att hela familjen ska vara hemma när en vuxen har magsjuka. Om det  funkade så i samhället så skulle knappt någon jobba, men samtidigt om det vore så att alla i familjen var hemma vid magsjuka så kanske vi inte hade magsjuka så ofta i Sverige. Det är inte lätt det där och alla gör det som passar deras familj bäst utan att bli dömd eller ifrågasatta. Nog om det…

Så nu håller vi tummar och tår på att Elsa klarar sig om han har magsjukan. Magsjuka två helger på raken! NEJ TACK! Måtte hon klara sig… Vi som hade så roliga saker inplanerade…Bajskorvars vrede;)

Nu drar jag strax och hämtar Elsan. Jag har tagit semester halva dagen för att ratta iland våran dag. Och det finns de som har det värre än oss. Så nu klagar jag inte mer. 

Ha ett skönt fredagsmys, det är du värd!

Kramar Mamman   

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.