Elsas Dagbok

Hon bröt ihop…

Hallå finaste!

Har du en härlig dag i snöfallet? Jag hoppas det i alla fall.

Jag har ju hängt med lilla fröken på föris på förmiddagen idag. Så roligt och intressant. Roligt i den bemärkelsen att jag älskar att umgås och leka med henne. Intressant i den bemärkelsen att få se hur Elsa betedde sig när mamman var med på ”hennes föris.”

Det gick hur bra som helst till 3 minuter in i frukosten. Då bröt hon ihop, vägrade äta, grät några krokodiltårar och skulle bara sitta i mitt knä. Goa Elsa. Fast mest av allt ville hon gå ner och leka men hon fick sitta kvar tills det var okej att gå. 

Sen när hon fick gå och tvätta sig så var hon samma vanliga glada Gogroda igen. Hon ville väl testa sin mammas tålamod lite men det gjorde inget idag för mammans tålamod var toppnotch:) 

Som tur är så brukar hon sköta sig mycket bra enligt fröknarna vid måltiderna. Och tur är väl det. Annars hade jag redan delat ut bragdmedaljer i högervarv till Elsas kompisar och fröknar på föris, hihihihi. 

Efter frukosten var det innelek innan det var dags att gå ut i det sköna vintervädret. Vi åkte pulka och kastade snö. Så mycket snö det kommit. Ungarna bara älskade det! Och jag också!  

 Är du klar snart mamma? Jag vill UT! 

    
 Vinter…

En härlig förmiddag som tyvärr tog slut alltför fort! Men jag ska snart vara med igen! Mig blir ni aldrig av med;) 

Ett tips till dig är att ta en förmiddag eller vad som nu passar dig och va med ditt barn på föris, fritids eller i skolan. Det är både nyttigt och roligt och vem gillar inte att förena nytta med nöje liksom. 

Tack till Elsas tre fantastiska pedagoger! Ni är så jädrans bra och vi är så glada att just ni är Elsas fröknar. Ni gör ett otroligt braigt jobb! 

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.