Elsas Dagbok

TUNGT!

 

Men du…vissa träningspass känns så himla BRAIGA och härliga och vissa känns så sjukt tunga!

Idag hade jag ett riktigt tungt och jobbigt pass. Intervallerna gick bra. Det var ett roligt upplägg. Först springa 10 sek, vila 10 sek, springa 20 sek, vila 20 sek osv ända upp till 60 sek. Körde detta i tre omgångar och det kändes bra.

Men sen…när jag skulle gå över och köra styrka så gick jag fan in i väggen. Jag pinade mig genom alla övningar men inte de tre varven som var tänkt. Bra Jossan att du lyssnade på din kropp och avbröt! 

Det var några nya övningar och balansen som jag borde haft i dessa övningar hade gått och lagt sig och dragit nått gammalt över sig. Jag kände mig helt tömd på energi så alla energidryck i världen hade inte fått mig på topp igen. 

Att jag gick in i väggen och att det kändes så tungt tror jag berodde på att jag vaknade klockan 01 inatt och kunde inte somna om. Sömnen är så viktig när jag tränar. 

Jag är i alla fall glad att det är långt mellan gångerna det känns så här tungt samt att jag verkligen lyssnade på min kropp och inte körde genom hela programmet utan avbröt. Imorgon är jag tillbaka på banan och lätt som en fjäder igen. Då blir det lätt jogg i ett vintrigt landskap om kylan tillåter.

Kramar Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.