Elsas Dagbok

En konstig känsla…

Godmorgon fina!

Det känns som måndag idag! Konstig känsla. Hela min kropp ropar måndag men jag vet ju att det är torsdag. Weard liksom. Det är så skönt att veta att det är torsdag och att helgen snart är här igen. 

Längtar tills på lördag för då ska jag och pappan på festligheter. Det ska bli så jädrans roligt. Du vet, piffa upp sig själv lite och dutta på lite parfym, bara vara skitsnygg, äta med kniv och gaffel och träffa många trevliga människor. Woop, woop! 

Men idag är det torsdag hela dagen vilket innebär jobba och träna. Idag kör jag första passet på mitt program och det känns mer än bra. Det känns motiverande och inspirerande. Hepp hepp på den! 

Vilket fantastiskt väder det var igår när jag var ute och sprang. Snacka om vilken ynnest det är att bo där vi bor. Tacksamhet. 

    
Nu måste jag tyvärr ratta igång denna dagen, hade gärna varit ledig men du vet…inget jobb-inga pengar vilket gör att jag inte kan köpa alla fräsiga träningskläder jag sett ut. Jag har hittat ett nytt favoritmärke som heter Karitraa. Det är så härliga träningskläder i fina färger att det är ren och skär lycka. Jag gillar att ha färggranna kläder på mig när jag tränar. Jag blir f n bättre utav det, hahaha. Så det är bara att pallra sig upp och möta dagen med ett leende. 

Önskar dig en fin dag med mycket kärlek. Kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.