Elsas Dagbok

Ett kärt möte

Godmorgon finaste!

Igår så åkte vi in till byn alltså Åre. De som bor här kallar det byn. Håller inte riktigt med om att det är en by. Gargnäs som jag kommer ifrån det är en by. Punkt och slut i den frågan;)

Vi åkte upp till Björnen där det finns riktigt sjukt stora och snygga hus (typ Zlatans hus). Jag vill också bygga ett hus där! Ring för f n nån gång då Svenska Spel! Jag vill bo granne med Zlatan ju;) 

Efter vi irrat omkring där och spanat efter kändisar, såg ingen förutom mig själv så åkte vi till Åre chokladfabrik. Love love love den butiken. 

 Vi hade som tur var handlat klart när en hel busslast med människor stormade butiken. Vi flydde hals över huvud för butiken är rätt så liten och rymmer inte en busslast med folk och typ 15 personer till. Lite gotta fick vi med oss hem i alla fall och tur var väl det.

Efter chokladfabriken åkte vi ner till den där byn och strosade omkring innan det var dags för farmors födelsedagsmiddag på Wersens. Mycket gott och trevligt. Jag åt så jag är fortfarande mätt i magen…

   En stooor meny och en lite mindre Elsa.

Innan vi åkte tillbaka till farmor så blev det ett kärt möte. Vi stannade en stund på Holiday där vi träffade min vän Veronica. Det är ca 15 år sedan vi sågs. Herregud vad tiden går, men vi är lika snygga nu som då eller vi är faktiskt snyggare nu än då;) 

Det var så himla roligt att träffa Veronica och hennes familj. Elsa gillade dem på en gång och hon satt gärna med Veronica och Nelly och tittade på film och käkade glass.  

 Tre fina flickor❤️

Idag ska jag träna. Det är rätt så kallt ute så någon längre löpning blir det inte men lite lätt jogg som uppvärming och sen ska jag köra lite cirkelträning inne. Det ska bli skönt. Längtar att röra på mig. 

Ha en fantastisk måndag.

Kramar Mamman


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Vilken härlig vistelse ni har däruppe Chokladfabrik mmmmm mm, träffa gamla vänner o låta dom träffa Elsa o Magnus, gå på fin kalas dessutom. Önskar er fortsatt härlig ledighet