Elsas Dagbok

Höll på att blåsa bort…

Godmorgon finaste!

Igår efter att ha jagat sådana dära klämgrötar från Semper som Elsa älskar och en massa annat som måste göras (läs tanka bilen) så kom vi äntligen iväg ut på tur.

Vädret var väl inte det bästa vi haft. Det blåste ibland så jädrans hårt ute på fjället att jag trodde vi skulle blåsa bort. Som tur var så hade vi vinden i ryggen på vår väg upp till Vita Renen. Annars hade vi troligtvis fortfarande varit på väg upp dit;) 

 

Det var i alla fall en liten Elsa som somnade efter några hundra meter i den fantastiska vagnen/pulkan som vi fått låna. Man kan ha den som både joggingvagn och så kan man ha den som pulka. VILL HA!!!

Väl uppe på fjället och Vita Renen så blev det en efterlängtad lunch. Det behövdes efter en tur på skidor. Elsa ville inte äta utan hon åt en klämgröt, hahahaha. Som hon saknat sina klämisar. De tog tyvärr slut när de absolut inte skulle tagit slut typ mitt i natten, men det är en annan historia. 

När vi skulle ner igen så hade vinden mojnat men det hade börjat snöa lite. Och du, fatta hur roligt det är att få åka nerför när det mestadels varit uppför hela vägen. I like it och mina lår och rumpa fick sig en ordentligt genomkörare. Hoppas jag får träningsvärk idag! 

Behöver jag säga att Elsa gillade att åka utför. Det hela avslutades med en tur nerför en slalombacke. Swish, Swish sa det bara. Eller som Ingemar Stenmark sa ” he ba å åk”

Nu ska jag och Elsa ta och göra en tårta till världens bästa farmor som idag fyller 70 år. Vi ska fira henne hela dagen. Dagen blir ett äventyr och vad det består i vet jag inte riktigt än, men det ska bli riktigt trevligt.

Stort Grattis och många kramar till dig världens bästa Mie idag❤️

Önskar er alla en fin söndag.

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.