Elsas Dagbok

Jag har anmält mig till…

Godmorgon finaste! 

Jag har inte fått nått kraftigt slag mot huvudet som orsakat detta utan jag ville bara göra nått som jag aldrig gjort förut och inte heller haft en tanke på men nu jäklar!!! Och det bästa utav allt är att jag gör det för min egen skull. Woop, woop! 

Nu jäklar är det dags för nått nytt för mig. Igår så anmälde jag mig till ett kvartsmaraton i Åre som går av stapeln den 6 augusti. Så otroligt peppande och sjukt roligt! Kvartsmaraton, bara ordet gör mig sjukt peppad, maaaaaratooon! 

Det är 13 km löpning på fjället. Herregud vilken utsikt det kommer att vara. Jag kommer förmodligen att behöva stanna och ta kort under vägen. Vem vet, jag kanske träffar på en björn…;) 

Starten är i Edsåsdalen och målet är i Trillevallen.  

 

”Från starten vid Köja i Edsådalen tar sig deltagarna upp den gamla Fjällmaratonleden via Skalknippen och de fantastiska vyerna vidare runt Vällistes topp för att sedan avsluta ner mot det hägrande målet i Trillevallen”. Läs gärna mer om loppet här där ovanstående text är tagen ifrån. 

Har jag blivit tokig? Nej jag lever bara och gör det jag mår bra av! Heja mig!

Nu ska vi göra oss iordning för en tur på skidor. Vi ska åka upp till VITA RENEN och äta lunch. Det blir toppenbra träning idag det. 

Önskar dig en härlig dag.

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.