Elsas Dagbok

Ett nytt kapitel

Godmorgon fina!

God fortsättning på det nya året. Hoppas du hade en härlig, fin och skön sista dag på året.

Vi hade en kanondag och kväll. Jag var dock så trött så jag somnade kl 22! Undra vilken nyårsafton jag kommer att orka med tolvslaget? Tror det dröjer länge…

Nu börjar ett nytt kapitel som jag så passade döpt till 2016;) Jag tror och hoppas på ett fint år med mycket kärlek och roligheter både för dig och mig. Om du håller utkik här i bloggen så kommer det nått om året som gått så småningom:) Men nu till gårdagen och nyårsafton…

På dagen var iväg till Trillevallen som ligger en kort bit härifrån. Där åkte Elsa pulka och så hälsade vi på tomtens renar. Så skojsigt! Gissa om hon älskade att åka pulka och leka i snön? Hon ville verkligen inte gå in när vi kom hem. ”Åka mea pucka” skrek hon med höga A:) 10 minuter senare sov hon gött i vagnen. 

Åka mea pucka!

 Hon skulle dra den själv.  

 Tomtens renar. 

 Farbror Micke fixar utsikten.

Du och jag…❤️

Älskade Elsa i sin finaste klänning som hon fick av storasyster❤️

Nu öppnar vi dörren till det nya året 2016. Ett nytt kapitel med många roligheter, härliga och häftiga utmaningar. 

Idag när det blivit ljust ute bär det iväg på en löptur. Ska bli så skönt. Undra bara var jag ska springa? Det finns för många valmöjligheter här, hihihi. 

Önskar dig en fin första dag på året. Va snäll, men ta ingen skit är min ständiga uppmaning till dig och den står jag alltid fast vid.

NU KÖR VI! 

Kram Mamman 





Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.