Elsas Dagbok

Så satans tacksam!

Hallå där fina du!

Detta inlägg skulle publicerats imorse men på grund av nått fel på en server kommer det nu. Bättre sent än aldrig:)

En sån skön dag vi hade igår. Bara jag, pappan och Elsa. En skön dag som vi så väl behövde efter ett par mycket intensiva dagar.

Vi tog oss en tidig promenad och hälsade på den sovande tomten. Han är mycket trött den där figuren. När Elsa och pappan gick förbi honom så sa hon bara ”tomten sover”, sen var hon nöjd.

Själv så körde jag ett pass med löpning blandat med intervaller. Det blev två långa omgångar med intervaller och sammanlagt så hade jag sprungit över 6 kilometer när jag kom hem.

Idag så ska vi ha en lika skön dag som igår. Vi ska gå och hälsa på den där trötta figuren igen, men idag kommer han inte att sova…Berättar mer sen, men det är nog en Elsa som kommer att bli mycket förvånad över att tomten inte sover längre:) Ska bli så otroligt roligt att se hennes reaktion. Hon kanske bryter ihop totalt idag…

Att fira jul med en tvåårig Elsa har varit så underbart roligt. Det är så fantastiskt att se hennes glädje över att få julklappar och över att tomten kom och hälsade på. Hennes ögon glittrar mer än alla diamanter som finns i hela världen.

Att se henne leka med sina leksaker och prata högt och ljudligt för sig själv är så underbart. Mitt mammahjärta håller ibland på att explodera av den ofantliga kärlek som jag känner för henne. 

Elsas språk har exploderat totalt. Det kommer nya ord hela tiden och hon är som en papegoja. Nu är det bara att passa sig så det inte kommer nån groda ur munnen, hihihi för papegojan har en mycket bra hörsel och snappar upp allt och då lovar jag allt. Bland det nya nu är att hon gör honnör och säger ”aj aj kapten”:)

Jag känner hur varm jag blir i hela kroppen och hur det spritter till av glädje varje gång hon är nöjd och glad. Det är som att vara kär hela tiden. Vilken ynnest det är att få uppleva det. 

Jag är så satans tacksam på ren svenska över att jag har blivit utvald av Elsa att få vara hennes mamma. Det är det absolut bästa som någonsin hänt mig. Tack världens underbaraste Elsa för att du är du och för att jag får vara din mamma. Du gör mig komplett och till en bättre människa.

Nu ska jag ratta igång denna söndagen. Önskar dig en fin dag och kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth Hanefjord

    Så härligt att läsa din blogg blir så glad☺
    Ja barn är den bästa gåva man kan få. Har två Stora barn 18 och 20 år men lika underbart de oxå