Elsas Dagbok

Julafton…

Godmorgon finaste!

Så var dopparedagen här, ja alltså julafton. Idag tänker vi ha en fröjdefull och riktigt mysig dag. Bara umgås utan en massa måsten, äta god mat och invänta tomten. Happy Clappy på den.

Här sover de flesta ännu. Elsa sussar gott här brevid. Hon drömmer nog om Bingolotto för det sista hon sa innan hon somnade klockan 21 igår var Bingolotto:) 

Igår när min man kom hem så hade han varit och köpt en julklapp till mig som jag fick öppna även fast det inte var julafton. Jag blev så jädrans glad! Fick ett presentkort på en helkroppsmassage, gissa om jag behöver det… Ska ringa och boka tid på måndag. Tack min älskling! 

Nu på morgonen ska Elsa få öppna ett paket från tomten. Jag la det under julgranen igårkväll efter hon somnat. Vi ska kolla hur lång tid det går innan hon upptäcker det. Jag gissar på att hon upptäcker det direkt hon går in i vardagsrummet. Det är så jädrans underbart att se lyckan i sitt barns ögon. Det är ett riktigt happymomentdeluxögonblick. 

God Jul älskade Elsa önskar Tomten❤️

Efter grötlunchen och skinkmackan så ska jag ut och köra ett löppass med intervaller. Det ska bli riktigt skönt! Är jag tokig som tränar på julafton? Nope tycker ju inte det. Jag mår ju så jädrans bra av det och då spelar det ju inte nån roll vilken dag det är som jag tränar. 

Nu vill jag önska dig en riktigt fin och skön julafton. God Jul finaste du och kom ihåg att du är värdefull.

Kram Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.