Elsas Dagbok

Tejpa fast mina tuttar…

Hahahahaha!

Jag visste det när jag satte mig i bilen i morse och skulle åka till jobbet. Jag visste att jag glömt nått men inte vad…

Efter mitt träningspass i ottan (var faktiskt inte ensam i gymmet) så skulle jag ta en lång och skön dusch, klä på mig i lugn och ro innan arbetsdagen tog vid.

När jag sen skulle klä på mig i lugn och ro så hade jag förstås glömt min BH! Jag tittade flera gången i väskan, skakade mina kläder ett flertal gånger för den kunde ju ha gömt sig i trosorna eller nått, hahahaha.

Istället för att drabbas av panik och  börja leta tejp för att klistra fast mina tuttar på nått sätt så skrattade jag gott istället och ringde min man och berättade om mitt lilla missöde. 

Eftersom jag inte hittade nån tejp som kunde hålla upp mina tuttar (skämt) så tog jag och snabbtvättade upp min sport-bh lite snabbt och torkade den med hårtorken. Snabbtänkt brud liksom;)

Så nu går jag omkring och känner mig jädrans sportig idag. Woop, woop på den!

När du läser detta inlägg så har jag tagit jullov och sitter i min ensamhet på Waynes och äter lunch innan jag ska bege mig hemåt till mina kära. Jag tycker det är underbart med egenlunch, sitta och äta med kniv och gaffel och till efterrätt blir det en varm chailatte. Mumsfillibabbadelux.

God Jul till dig finaste och ha en riktigt fin kväll ikväll.

Kom ihåg att du är värdefull och tack för att just du läser våran blogg.

Kramar Mamman 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.