Elsas Dagbok

Nojig…

Godmorgon finaste!

Herregud så trött jag är! Och så måste jag jobba idag! Vem f n la mitt schema? (Jag;) Tur att jag i alla fall la en riktigt kort dag. Längtar redan hem innan jag ens har åkt.

Ska köra ett stenhårt pass i gymmet innan jag tar itu med mina arbetsuppgifter. Jag lovar att jag är ensam i gymmet denna tidiga morgontimma. Ska spela så hög musik att hantlarna trillar av sin ställning, hehehe. Efter passet kanske jag är lite piggare…

Elsa ska vara hemma med mormor i några timmar. Vi får se hur det går. Går det åt pipsvängen så åker jag hem. Det kommer troligtvis att gå hur bra som helst. Det är bara jag som är nojig. Skärpa mig nu! 

I eftermiddag kommer Elsas storebror och storasyster. Då blir det hederlig pizza och mys. Jag är redan less på julmaten innan jag ens har börjat äta den, hehehe. 

Det blir även uppesittarkväll med Bingolotto. Nu är det min tur att vinna… Jag kan inte fatta att det är dan före dopparedan! Herregud december är ju snart slut! Var tog denna månad vägen?  

Vi går äntligen mot ljusare tider…

Önskar dig en fin 23 december. Stressa inte ihjäl dig, va snäll men ta ingen skit!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Hoppas ni får en riktig fin myskväll. Håller tummarna att ni oxå vinner på Bingo Lotto, det ska vi oxå försöka med. Vi ska dessutom ta en sen kvälls prommenad upp till busskuren, kolla om tomten har klivit av bussen o sitter o väntar på att dela ut julklappar

    1. Josephine

      Håller tummarna för er också! Jag lovar att hälsa till er när jag kommer fram i direktsändning:)
      Åh va mysigt med tomten. Vi ska ta en promenad dit på juldagen och hälsa på. Kramar