Elsas Dagbok

Ingen aptit…

Godmorgon finaste!

Helgen gick i ett rasande tempo och försvann lika fort som den kom. Vi har haft en bra helg. Jag har bland annat hunnit med att träna och pappan har gjort lite på vårt nya sovrum. Vi har även haft trevligt besök gånger 2 den gångna helgen. 

Apropå sovrummet så är det nu dags för att välja golv och tapeter. Så jädrans roligt! Vi ska ha en fototapet och det finns ju så otroligt mycket att välja på! Snacka om i-landsproblem. Ska ta tag i detta angenäma problem efter jul. 

Idag blir jag hemma med Elsa. Hon hade ingen aptit igår. När hon försökte äta så såg vi hur det bara växte i munnen på henne. Jag var helt övertygad om att magsjukan som gått/går på hennes föris hade börjat att flytta in i vårt hus. 

Varje gång det växte i munnen på henne steg min puls till max (överdriver) men hjärtat slog i alla fall lite fortare.  Peppar peppar, håll dig borta ditt jädra påfund!  Kanske det kan bero på att hon fortfarande är lite snorig. Det allra viktigaste är att hon blir riktigt kry och mår bra. Vi vill inte ha en sjuk jul!

 Det var visst någon annan som la beslag på tidningen Mama:)

Önskar dig en fin måndag och du…snart kommer tomten.

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.