Elsas Dagbok

Halvnaket

Godmorgon fina!

Jag har tack vare vare sociala medier träffat två härliga tjejer och det är Angelica och Kajsa-Stina. 

Nu har dessa underbara sköningar till tjejer startat en podd! Woop woop säger jag bara! Jag är ärligt jävligt avis för jag vill ju också ha en podd! Hallå brudar vill ni ha en rolig gäst så ställer jag gärna upp;) 

Jag lyssnade på deras allra första avsnitt som heter Konsten att kissa igår kväll när jag satt på toaletten. Var tvungen att skriva till Angelica och berätta att mina ben förmodligen skulle somna av. ”Det kommer det att vara är värt” svarade hon:) 

Och vet du vad…det var det värt! Hela underdelen domnade av men de var ju så jädrans sköna att lyssna på. De är ärliga och roliga och de gör sig inte till och tror att de är några bara för att de gör en podd. De är bara sig själva helt enkelt. Sköna röster och så är de ärliga och härliga. 

Men du Angelica, inte pratar du väl så speciellt mycket norrländska? Du pratar ju typ rikssvenska:) Jag däremot pratar norrländska, hihihihi. Och du Kajsa-Stina, du är ju alltid så jädrans fräsig och snygg i håret! (Lyssna på podden så fattar ni varför jag skrivit ovan) 

Så min vän, in och lyssna på deras härliga podd! Ni hittar den här på deras hemsida. Woop, woop! 

Tack fina Kajsa-Stina och Angelica för eran härliga podd! Jag prenumererar och ser verkligen fram emot den 8 januari när nästa avsnitt kommer! Puss till er❤️ (jag har lov att använda bilden) 

Och puss till alla er andra också! 

Ha en härlig fjärde advent. 

Puss Jossan  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.