Elsas Dagbok

En dag närmre…

Godmorgon fina!

Så var måndagen över och tisdagen är här. En dag närmare en efterlängtad ledighet. Det ska bli en riktig skönt med några dagars ledighet. 

Igår så tränade jag efter ett kortare uppehåll. Jag blev ju tokförkyld i torsdags men förkylningen blev ju snabbt bättre och igår var jag fit for fight igen. Körde ett riktigt hårt styrkepass som jag började med löpning. Det kändes så skönt i kroppen. Det kändes inte alls som att jag vart förkyld. Kanske har jag en hyfsad grundkondition nu. Det kändes toppnotch.

Idag ska jag köra ett intervallpass. Det blir 20 stycken 30 sekunders intervaller. Men först uppvärming och så avslutar jag passet med nedjoggning och strechting. Heja mig! 

Jag hoppas verkligen denna veckan går fort för på söndag kommer min tomte. Vem det är tänker jag inte avslöja ännu, men tomten har lovat att laga mat och städa. Vilken fantastiskt snäll tomte. 

 Tack Tomten❤️

Nu ska jag ratta igång denna tisdagen. Ska upp och koka ägg och bre några smörgåsar till frukost som jag ska ta med till jobbet. Sen ska jag och Elsa göra oss klara för en ny dag på jobbet. Hon på föris och jag på polisstationen. Det blir en bra dag det.

Ha en skön tisdag och tack för att du läser vår blogg.

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Oj vilket pass, jag blir anfådd bara av att läsa om det Jag får nöja mig med att släpa mig runt sjön ! Men det är härligt att motionera kroppen, själen mår så bra av det. Ha nu en fin tisdag , så är helgen strax här.