Elsas Dagbok

För tre år sedan…

Hej finaste du!

Hoppas du sovit gott. Det har vi gjort. Det blev en behövlig sovmorgon till 07.20 idag. Det behövs verkligen nu när jag och min förkylning går hand i hand som ett förälskat par. Den stora skillnaden är dock att jag inte är förälskad i min förkylning.

Jag intalar mig själv att jag är bättre idag. Känner mig iofs mindre snorig men jag hostar och jag har en jädrans träningsvärk bak i ryggen av allt hostande. Det hade varit bättre om träningsvärken kom ifrån ett hårt träningspass kan jag tycka.

Nu har Pappan och Elsa åkt iväg för att göra lite ärenden och jag ska strax lägga mig och vila lite. Tänker vila så jag orkar med att basta en stund sen idag.

Idag för tre år sedan så förlovade vi oss i Söderbacken i Gävle. Det var då M friade till mig, snacka om lycka. Så idag firar vi alltså våran tredje förlovningsdag.

Tänk så mycket som hänt på dessa tre år. Förlovning, Elsa och giftermål. Här snackar vi vuxenpoäng:) Jag är så jädrans tacksam över allt detta och ibland får jag nypa mig i armen för att fatta att det är sant.

Så grattis till oss idag på våran dag. Dagen ska vi firas med att hosta, basta och äta god mat och en massa pussar.

heavenly_love-2560x1600

 

Önskar dig en härlig lördag. Du är värdefull!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.