Elsas Dagbok

Jädra skit…

Jädra skit också! Jag fick åka hem från jobbet tidigare idag…

Nått som heter förkylning verkar ha flyttat in i min kropp. Det slog till igår precis när vi satte oss till bords för att äta julbord som för övrigt var väldigt gott. Det är väl egentligen inte så konstigt att jag drabbats. Har förmodligen fått det Elsa haft. 

Natten bestod av svettningar och en hel del hosta. Trodde jag var frisk imorse men det var jag inte. Vette tusan hur jag tänkte? Tänkte väl positivt. Så positivt att jag t  o m packade träningsväskan för att köra ett pass. 

Men nä inte gick det. Var helt slut på jobbet så efter lunch åkte jag hem för att kurera mig.

Nu har jag ätit en tallrik med glass som slutade med en hostattack som kändes så pass att jag trodde lungorna skulle komma upp. 

Nu tänker jag lägga omkull mig på soffan och vila. Tyck lite synd om mig för det gör jag;) 

 
Önskar sig en fin kväll.

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sojka

    Haha du låter som jag! Alldeles för positiv ibland haha!
    Du får krya på dig! Här vill inte förkylningen lämna kroppen och jag har inte tränat på evigheter! Saknar träningen! Kramen

    1. Josephine

      Tack finaste! Det brukar liksom ta ett tag innan jag fattar att jag är sjuk. Men nu har jag fattat, hihihi. Måste vila nu så jag blir frisk fort! Förstår att du saknar träningen. Jag blir lite knäpp av att inte få träna men men nu får vi krya på oss bägge två. Stor kram till dig❤️