Elsas Dagbok

Jag gav upp!

Godmorgon fina!

Endast 15 minuter var den tid Elsa sov igår! Och hon var på ett strålande humör ändå hela dagen.

Vi åkte till Torsåker på öppna förskolan på förmiddagen. Trevligt att komma ut och träffa några mammisar och deras guldklimpar.

När vi åkte hem så visste jag att Elsa skulle somna i bilen vilket hon gjorde. Min plan som helt gick åt skogen var att bära in henne, lägga henne i sängen och låta henne sova vidare medans jag skulle ta mig en kopp kaffe och sitta i soffan och njuta. 

Jag kom så långt som att bära in henne och lägga Gogrodan i sängen…sen blev hon klarvaken. Jag prövade ett långt tag men till sist gav jag upp och det var ärligt en grymt skön känsla. En känsla av att leva här och nu så det fick bära eller brista. Vi klev upp och det bar! 

Hon var på ett strålande humör hela eftermiddagen men efter middagen var det en Elsa som höll på att somna men sen kickade energin in igen och hon höll sig vaken till 18! Jag är så jädrans impad av denna lilla människa! Det kommer hon att få höra så länge jag lever! 

Jag tror att hon fick exakt de där magiska minuterna som jag själv kan få ibland. Du vet när man sover ca 10-15 minuter och sen är du på tipptopp igen. Jag tror att det var det som hände Elsan igår.  

 
Nu rattar vi igång tisdagen. Idag ska äntligen Elsa få gå till föris. Jag tror hon längtat. 

Ha en härlig dag! 

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sojka

    Ja så är Elias alltid. Sover han minsta lilla så är det full fräs där. Ännu värre med Isak. På helgerna sover inte Elias längre men han sover 30 min på förskolan sen är han pigg som jag vet inte vad!
    Kramis!

  2. Annica

    Men skönt ändå att hon inte var övertrött pga den korta stunden. :-) Själv blir det förskolan för mina två små (födda april-13 och april-14) och vila för mig som har BF om 31 dagar.