Elsas Dagbok

Falsk vs äkta

Hallå finaste!

En ärlig och härlig kvinna vid namn Sojka (har skrivit om henne förut) skrev för en tid sedan ett inlägg på sin blogg om Bloggvärldens falska människor och de som är ärliga. Jag fastade för inlägget och jag håller verkligen med Sojka i det hon skriver.

Kika gärna in hos Sojka och hennes blogg. Sojkas blogg är en av de bloggar som jag tycker mycket om eftersom hon skriver ärligt. Tack för det Sojka! Vi ses nästa gång vi kommer till Skåneland. 

Även jag skrev ett inlägg om detta för en tid sedan och det känns så skönt att det är fler som upplever detta. Det måste ju betyda att det ligger nått i det vi skriver. HÄR kan du läsa om mina åsikter och tankar kring detta.

Jag tycker det är bra att detta uppmärksammas. Jag tror att bloggvärlden och den vanliga världen är rätt så lika. Det kommer alltid att finnas vissa människor som går över lik för att ta sig framåt. Vissa som inte kan ge en komplimang till andra och inte ha förmågan att glädjas över någon annans framgång. Trist som satan men sant. 

Tur är att det ändå finns äkta och fina människorna som jag fått äran att lära känna genom cyberspace och bloggen! Tack för att ni finns! 

Kram Jossan  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.