Elsas Dagbok

Migrän!

Godmorgon fina!

Ibland blir det liksom inte som man tänkt sig och så blev det för mig igår.

När jag var yngre (mycket yngre) så hade jag ofta migrän. Jag fick det i samband med att jag ansträngde mig och i samband med att jag åt sill eller ananas. Läkarna sa att det mycket möjligt kunde bli bättre ju äldre jag blev och det blev det. På äldre dar är det mycket glest (läs år) mellan anfallen. 

När jag var yngre och fick det så var jag riktigt dålig. Hade en fruktansvärd huvudvärk, kunde bara ligga i mörka rum och ibland höll det i sig i nån dag. 

Men igår…igår så var det visst dags igen. Det började med det sedvanliga synbortfallet som följdes av huvudvärk. Som tur var så blev det ändå rätt så lindrigt eftersom jag hann trycka i mig två migräntabletter och så fick jag sova i några timmar. När jag vaknade var jag betydligt piggare med mindre huvudvärk och inget synbortfall.

Vette tusan varför jag fick det igår? Dåligt med sömn, stress eller? Det är troligtvis en kombination, en väckarklocka. Måste bli bättre på vissa saker, mmm…

Jag tycker så jädrans synd om er som drabbas ofta av detta idiotiska påhitt. Och jag hoppas verkligen att det dröjer några ljusår innan jag drabbas igen! 

Nu ska jag njuta av lördagen. Ska efter att det ljusnat ut och ta hand om min kropp. Blir 45 sekunders intervaller i vår långa backe! Yepp på den! Ska njuta av mitt träningspass och utav att migränen är puts väck.  

 Mina svar blir:

1. Ja!

2. Ja!

3. Ja!

4. Ja!

5. Nej! (Som tur är!)

6. Nej!

7. Ja!

Jag önskar dig en fin dag. Du är värdefull!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sojka

    Jag lider också av det! :( inge kul!
    Fast jag har inte det så ofta som vuxen och jag brukar känna när det är på gång. Det var hemskt som liten. Jag får tyvärr illamående med men brukar inte få synbortfall. Men det kunde jag få när jag var liten. Obehagligt! Då kunde jag sitta och läsa och bokstäver flög iväg från boken. :/
    Kram fina