Elsas Dagbok

Ett riktigt skönt besked! 

Godmorgon fina!

Vilken konstig månad och vilket skönt besked jag fick igår!

November har varit både bra och jobbig. Jobbig i den bemärkelsen när jag upptäckte min knöl i magen och den resan. Terroristdåden i Frankrike är förjävligt samt att en kollega körde ihjäl sig. Så sorgligt…. Kan ju säga att det funnits betydligt bättre månader. 

Trots mycket tråkigheter så har det ändå funnit ljusglimtar. Det har ju vart min och Elsas födelsedag, mormors överraskningsbesök, pappans farsdag, tomtesmyg, Adventsloppet och andra trevligheter. 

Det som dock tog udden av det mesta i början av månaden var knölen i min mage och den jävulskt jobbiga resan innan jag fick ett riktigt skönt besked igår. Detta besked låg i brevlådan igår.  

 Ett riktigt skönt besked!

Idag är det alltså första december. Denna månaden, årets sista ska bli riktigt riktigt bra har jag bestämt. Ska träna ordentlig och må bra. December innehåller många trevligheter som t e x julbord, glöggmys, pepparkaksbak med Elsan, julafton och så hoppas vi att snön kommer snart. Att vi behöver inleda första december med VAB det glömmer vi snabbt. Jag blir hemma med en toksnorig Elsa idag. Vi ska bara mysa, vila och krya på sig. 

Jag önskar dig en härlig tisdag och en fin december. Nu tänker jag försöka somna om…

 
Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Fy vad skönt att höra! Undra om du typ kan massera regelbundet eller träna magen lite lågintensivt för att öka genomblödningen i musklerna och på så sätt skynda på återhämtningen?