Elsas Dagbok

Så jädrans stolt över mig själv!

Godmorgon fina du!

Vilken braig helg vi haft. Lördag tomtesmyg och igår sprang jag ju Adventsloppet i Gävle.

Jädrans så roligt det är att springa lopp. Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka. Jag blir alltid tårögd just när jag startat eftersom det känns så jädra bra på nått sätt. Jag har liksom aldrig sett mig själv som en löpare och ännu mindre att jag skulle våga springa ett lopp. Ärligt så är jag så jädrans stolt över mig själv och att jag springer. 

Nu längtar jag tills nästa år. Då ska det bli fler lopp som jag ska springa. Har i alla fall bestämt mig för fyra stycken. Sen får vi se efter vägen om det blir fler. Bara att hålla tummarna att jag får vara skadefri. 

 Innan start…jag var själv:)  

 Uppvärmning… 

 Starten… 

 Min målgång…

Mitt mål med att springa är att springa för att må bra. Tiden spelar ingen roll för min del. Jag vill springa hela vägen och känna mig nöjd över min prestation när jag är klar. Det är det viktigaste! Så det kommer att bli intressant och se hur många som frågar efter tiden… 

Nu rattar jag igång denna måndagen. Snart helg igen;)

Ha en finfin dag! 

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Du är grym! Själv har jag lite förhoppningar om vårruset. Lagom långt och lagom långt bort i tiden för att hinna komma igång ordentligt.

      1. Linda S

        Nu blir det nog i Uppsala (bor här) men jag har sprungit i Gävle också. Det var ”några” år sen sist bara…. ☺

  2. Rosita

    Kul, jag är också ”en som har blivit biten av löpning”. Och det trodde jag väl aldrig … Sprang första milloppet i september (i år!) och anmälde mig på ett till millopp (Hässelbyloppet) strax därefter. Klickade in på bloggen för att jag i ingressen läste ”Gävle”, och jag är bördig därifrån (närmare bestämt Valbo). Dock utflyttad sedan nästan 19 år, när världen lockade (utlandet) och nu trivs jag i Stockholm.
    Lycka till med loppen nästa år! Jag kan varmt rekommendera Topploppet. Superhärligt lopp (5 eller 10 km) på bra underlag.
    Bästa hälsningar,
    R