Elsas Dagbok

Tornadon eller Turbon?

Godmorgon fina!

Igår när jag kom hem drog jag igång med att städa hela huset så jag kunde ta fram julpyntet. Jag vet inte om jag var en tornado eller en turbo:) Jag var i alla fall jäkligt effektiv, hihihihi. 

Min plan var att låta Elsa vara med och ta fram pyntet men när klockan närmade sig läggdags för henne så insåg jag att hon var för trött för det. Det hade förmodligen slutat i tårar och en vilja att leka med allt pynt och en nattning som blivit mindre bra. 

Så när Gogrodan somnat så pyntade jag. Nu kan vi säga att vi har lite jul i vårt hus. När granen står på plats ringer jag i gonggongen för då är det klart:) 

Det ska bli riktigt roligt att se hur Elsa reagerar på tomtarna och resten av pyntet när hon slår upp sina blå. Förmodar att hon ska leka med allt, hihihihi.

 Mina älskade tomtar som jag fick ärva utav min mormor. Dessa älskar jag! 

Idag när jag slutar ska jag slinka in på en affär och köpa en julgran, julgranspynt och en adventskalender till Elsa som jag fick ett tips om (tack Anna).

Adventskalendern innehåller 24 pixieböcker. Tycker verkligen om en sån smart kalender. Betydligt bättre än en godiskalender enligt mig. Då blir det en ny bok varje kvälk i 24 dagar, BIG Yepp på den:)

Jag hoppas verkligen denna fredag går fort! Jag vill hem och mysa med min familj, äta några kilo tacos och bara vara. En toppnotch kväll om du frågar mig. 

Nu ska jag ta tag i morgonbestyren. Önskar dig en härlig fredag.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.