Elsas Dagbok

En skön kväll

Godmorgon fina!

Håll tummarna för mig att jag kan springa Adventsloppet på söndag. Jag vill ju så gärna få min nummerlapp, stå där på startlinjen och känna hur jädrans roligt det är att springa ett lopp tillsammans med en massa andra springande människor. Vill att hostan ska flyga sin kos. Den verkar i alla fall vara på väg att flyga åt rätt håll. 

Igår kväll hade vi en myspyskväll jag och min älskade man. Vi käkade tapas och kollade på fotboll, Malmö mot PSG. DU vet Zlatan!!! 

Jag diggar Zlatan järnet. Han är ju så jädrans härlig. Han säger vad han tycker och tänker med glimten i ögat, han är kaxig med ett självförtroende större än störst, han är förjäkla bra på att spela fotboll. Zlatan är min idol! Hahahaha, nu när jag läser vad jag skrivit så kan det ju verka som jag dyrkar mannen, men va inte orolig jag ska inte bräda Helena, jag är ju redan gift med den bästa;) 

Myspyskvällen slutade som vanligt (för min del) med att John Blund kom och brädade både min man och Zlatan. Han hällde sömnpulver i mina ögon så det var bara att tacka för mig och följa med John Blund. Jag hann i alla fall med nästan en halvlek och bli mätt i magen innan han kom. 

Nu ska jag ratta igång denna dagen. Så skönt med torsdag. Det betyder ju att det snart är fredag! Happy Clappy på den! 

Du är värdefull!

Kramar Mamman  

 Gissa hur gott det var:)? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.