Elsas Dagbok

Det ska börjas i tid…

Godmorgon finaste!

Japp då var helgen tyvärr slut. Jäkligt synd om du frågar mig. Vi har haft en skön helg. Pappan har fixat med bygget och så har vi har haft ynnesten att ha svärmor här en längre tid. Nu har hon tyvärr åkt hem igen men som tur är så ses vi snart igen.

Att ha världens bästa svärmor och farmor här har varit så utomjordiskt skönt. Hon fixar och trixar och hjälper till och jag bara älskar det. Hon gör det av hela sitt hjärta bara för att hon vill  och jag uppskattar det så enormt mycket. Tack världens bästa svärmor för att du kom och tog hand om oss en stund❤️ 

Och nu till nått helt annat…Elsa har sen jag gjorde mina tatueringar hela tiden visat att hon också vill ha tatueringar. Varje gång jag tagit fram låtsastatueringarna har hon backat och vägrat men igår…igår var det inget snack om saken, hon skulle ha två apor på vardera armen. När de satt där så skulle hon även ha en häst på armen, hahahaha. Den får vänta tills nästa gång. 
   Det var en nöjd och mallig Elsa som gick och la sig med sina nya tatueringar. Söta unge❤️

Nu ska jag ratta igång denna vecka så att vi får helg snart igen. Jag ser verkligen fram emot helgen för den innehåller så mycket trevligheter.

Önskar dig en skön start på veckan.

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.