Elsas Dagbok

Mot Gävle!

Godmorgon finaste!

Vill börja dagen med att säga tack till denna fina tjej som tog ett initiativ att ”lyfta” fram några bloggar på sin blogg. Det behövs mer omtanke och kärlek i denna ibland så elaka bloggvärld där vissa personer inte unnar andra bloggare något. Tack finaste du Nikki för att du är härlig och ärlig! Du gjorde mig så jädrans glad! 

Tisdag idag vilket innebär att jag ska åka till Gävle på ett möte hela dagen. Det ska bli jädrans trevligt med en heldag i ”mitt” gamla polishus. Träffa härliga kollegor är alltid skoj!

På lunchen ska jag ta en långpromenad och uppleva lite av staden som jag en gång bodde i. Blir nog en sväng i Boulognerskogen. Det kommer att bli en skön dag:)

När jag åker hem så ska jag in en sväng på Valbo köpcentrum. Denna bruttan behöver verkligen en ny vinterjacka. Jag måste nu acceptera att det är för kallt för en kofta:) Så en fin och varm jacka blir toppnotch. Tänk om jag vågade mig på en annan färg än svart…vi får väl se;) 

Du, vet du vad…Vi har en riktigt liten städtjej hemma hos oss. Ja inget som vi hyrt in utan Gogrodan Elsa:) 

I födelsedagspresent fick hon bland annat ett skursett och en dammsugare. Jag lovar att dammsugaren går varm (hon har fått städådran av sin mor:) Hon är så jädrans söt när hon går runt och drar dammsugaren efter sig och säger muts (smuts:)  

 Det jobbiga är att dammsugaren har ett jädrans ljud när hon slår på den. Efter ett tag blir det en aning enerverande och tydligen räcker batteriet läääänge, hehehehe! 

Nu ska jag så sakteliga ratta igång denna dagen. Önskar dig en finfin dag. Kom ihåg att du är värdefull!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.