Elsas Dagbok

Så jävla FEL! 

Att skriva ett inlägg om att jag bakar till Elsas två års kalas imorgon känns så fel. Det känns som världen stannade ännu en gång efter de fruktansvärda terrordåd som Paris och världen upplever. Det är bara så jävla fel det som händer i vår värld! 

Jag får en obehagskänsla när jag går igenom sociala medier och människor lägger ut bilder på saker som jag idag tycker känns så triviala. Alla gör ju som de vill men lite eftertanke kanske? 

Vad är det för värld vi lever i? Vissa människor måste fått alldeles för lite kärlek som barn. Jag vet att problemet med terrorism är stort och komplext men vi måste alla hjälpas åt! 

Det gör mig så ont…Mina tankar går till de drabbade… 

Ta hand om varandra, visa omtanke och empati, var snäll med dina nära och kära och stå upp för våra mänskliga rättigheter.

Kram Jossan  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Kindstrand

    Jag känner precis som du gör. Känner samma gamla vanliga lust att skriva, och tänkte berätta lite om min dag och vad jag har gjort med hästarna. Men så kändes det som att ”vad spelar det för roll mitt i all tragedi och sorg”. Känner mig så kluven. Samtidigt som man sörjer så går det lilla livet hemma vidare. En konstig känsla.

    1. Josephine

      Ja jag håller verkligen med dig! En märklig känsla som är svår att beskriva. Självklart gläds man över det fina i ens egna liv samtidigt som jag känner en stor sorg för Paris och världen. Konstigt…. kram