Elsas Dagbok

Förberedelser

Godmorgon finaste!

Jädrans vad jag känner mig tacksam. Tacksam för livet, tacksam för min fina familj och mina fina vänner. Det känns som jag fick en riktig jäkla käftsmäll med knölen i min mage. 

Snacka om att jag kommer prioritera annorlunda från och med nu. Yepp på den! När nått sånt här inträffar i ens liv inser man snabbt vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt och vad som inte alls är viktigt. 

Igår när jag fick det BRAIGA beskedet så grät jag. Lyckotårarna rann nerför mina kinder och jag kände hur all stress jag byggt upp de senaste dagarna fullkomligt rann av mig. Helt plötsligt kunde jag skratta och le. Vilken känsla! 

Idag är det fredag och jag är ledig från jobbet. Elsa är ledig från föris och så är bästa farmor här. Det kommer att bli en riktig lyxadag. 

Elsa ska idag på sin 2-års undersökning hos läkaren och så ska hon träffa tandhygienisten och visa upp sina söta små tänder. Det blir intressant att se hur mycket hon vuxit sen sist.

Sen idag ska jag träna (jippie:) och så ska jag börja med lite förberedelser inför Elsas 2-års dag som är på söndag. Var i hela friden tog tiden vägen? Våran älskade Gogroda fyller 2 år! Det var ju nyss som vi kom hem från BB…

Det ska bli så himla mysigt med kalas. Jag riktigt längtar tills Elsa ska få öppna sina paket. Så idag ska jag handla ingredienser och imorgon lördag ska bullmamman baka:) Dubbelyepp på den:)

Nu ska jag njuta av Elsas andetag och förhoppningsvis somna om en stund.  

Önskar dig en finfin dag! Du är värdefull! 

Kramar Mamman  

 Älskade Busunge❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma Blomqvist

    Önskar er en härlig dag och helg! Här i Luleå har det kommit lite snö så nu blir det strax första barnvagnspromenaden i snö. Så härligt det ska bli med friskluft! Sköt om er! Kram