Elsas Dagbok

Min knöl i magen-DIAGNOS

Hej finaste!

Det är en mycket lättad och glad Jossan som skriver till dig nu.

Efter en jävlaskitdag igår med många tårar så ringde jag Hälsocentralen nu på morgonen och hörde om svaret från röntgen hade kommit. Och det hade det gjort!

Jag fick prata med läkaren och han berättade att jag hade ett hematom, alltså ett blåmärke/blödning i bukväggens muskel. Jag kan mycket väl fått en skada i buken av något och jag tror jag vet vad det kan vara.

Det är inget farligt alls utan det som sker nu är att jag ska få en remiss till att göra ett ultraljud så de kan se mer hur blåmärket ser ut och efter det så avgör de som kan om det får vara kvar eller om det ska tas bort.

Jag är så jädrans glad och nu känns det som livet kom tillbaka igen. Jag har varit så himla nere sen jag var till läkaren den 2 november att det med ord är svårt att beskriva hur det har känts.

Jag vill av hela mitt hjärta tacka er ALLA som stöttat och funnits för mig. Utan er vette fan hur det hade gått. Det är så skönt att veta att jag har så många fina vänner omkring mig. TACK, TACK, TACK!!!

Skickar en superdupermeggastor kram till er alla genom cyberspace.

Va rädd om dig och kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Jossan

3bc1321bbb37c4142e15a15df2f04507

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Å herregud va skönt att höra! Så glad och lättad för din skull. Jag har sett hur oroad du varit när vi mötts på förskolan. Kram till dig!

  2. Marie

    Jaaaaa, vad härligt! Är så glad för din skull., fast jag bara ”känner” dig genom din härliga blogg.

    Glädjekramar till dig!

  3. Kai jonsson

    Gläds med dig min vän stor krya på dig kram å var rädd om dig finns bara en av dig å vi vill ju du ska ginnes läääng kram