Elsas Dagbok

En tomhet och ett virrvarr i huvudet. 

Hallå finaste!

Åh vad jag verkligen inte tycker om att leva i ovisshet och väntan. Jag känner mig så jädrans tom och ledsen idag. Tankarna virvlar runt i huvudet som en elvisp. 

Jag vet att jag ska lita på vad läkaren sa igår om min knöl. Att den är vätskefylld och att jag inte skulle vara orolig. Men likt förbannat så är jag det ändå lite orolig. 

Jag försöker verkligen tänka positivt men ibland tar de där mindre positiva tankarna över. Schas på er säger jag! 

Jag har börjat fundera hur länge jag haft den. Eftersom jag frivilligt gått mer i vikt så har ju bukfettet försvunnit vilket gjort att jag känner saker och ting bättre nu när inte det är så mycket fett. Den kan ju suttit där ett tag. Men vad vet jag… 

Jag vill ju bara att detta ska vara överstökat. Att jag fått göra min röntgen och fått ett besked. Veckan som kommer måste bara gå fort förbi. Den bara måste det. Det måste bli måndag den 16 november jävligt fort! 

Tack för att du finns och läser vår blogg. 

Kramar Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammalinda

    Massor med kramar till dig! Det bara måste gå bra! Och det kommer det göra!! En läkare säger inte positiva saker om han/hon inte är säker på att det är ofarligt! Puss fina du!

    1. Josephine

      Ja riktigt drygt det här! Nä de sa inget om nått brock. Läkaren såg att knölen var vätskefylld vilket var bra. Min magkänsla säger att detta uppstått efter graviditeten och kejsarsnittet. Kram