Elsas Dagbok

Knölen i min mage

Hej fina!

Måste börja med att säga att idag tänker jag på mina fantastiska kollegor som varje dag och natt, dygnet runt, 365 dagar om året visar mod och empati för att vi alla ska få leva i ett demokratiskt samhälle. Jag är stolta över alla er och jag är stolt över att få ha er som mina kollegor och vänner. 

Imorse i den tidiga morgontimmen var det en kvinnlig kollega som så jävla tragiskt fick sätta livet till och en annan kvinnlig kollega som skadades mycket allvarligt i ett efterföljande av en bil där det färdades en person som ja jag skriver det är kriminell och inte ska få färdas runt i en bil och utsätta andra människor för livsfara. Fy fan säger jag bara. Vilken tragedi och alla mina tankar går till alla inblandande i denna tragiska olycka. 

Jag undanber mig även onödiga kommentarer om poliser för överhuvudtaget och kommer inte att svara på någon kommentar om detta.  

 
Nu till mitt besök och min undersökning av knölen på Gyn i Gävle.

Fick träffa två mycket braiga läkare. De undersökte mig mycket noga och ställde frågor. 

Min knöl har inget att göra med mina nedre regioner utan den sitter i magen. De nedre regionerna såg för övrigt finfina ut.

Knölen som läkaren kunde se på ultraljudet som hon gjorde är ca 4 cm. Den är vätskefylld vilket var bra enligt läkaren. Hon sa att jag inte skulle oroa mig för knölen utan att jag kunnat ha den där länge. Hon trodde absolut inte att den var farlig.

Jag kände mig lite lugnare efter besöket och resonerar såhär att om hon sett nått som hon ansåg allvarligt skulle hon skickat mig vidare på en gång och så skulle hon inte sagt till mig att inte vara orolig. 

Så nu är det bara att invänta röntgen…jag hatar verkligen denna väntan och ovisshet. Vill ju veta vad det är för knöl och att denna ovisshet ska få ett svar.

Sköt om dig.

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johanna

    Vad skönt att det inte var nått farligt med knölen och som kommentar på det andra förstår inte hur man kan vara så självisk. Min mans kusin miste nästan livet och har men för livet pga av en person bakom ratten som inte skulle vara där. Hans kompis som oxå var med i bilen hade inte samma tur och kommer aldrig mer få krama sina barn god natt. Allt pga denna idiot som redan hade ett liv på sitt samvete sen tidigare och inte hade körkortet kvar som ändå tyckte att det var ok att sätta sig bakom ratten. Mina tankar är hos dig och dina kollegors familj.