Elsas Dagbok

Jag har en knöl i magen

Hej fina!

Jag har inte haft någon ork att blogga. Det beror på att jag har fått en knöl i min mage.

Jag var hos läkaren igår på en undersökning eftersom jag själv upptäckt nått knas i magen för en tid sedan. Har sedan jag upptäckte det gått och inväntat läkartiden som var igår. 

Jag trodde det kunde vara mina magmuskler som spökade eller nått efter kejsarsnittet men läkaren sa att det var en knöl och så skickade han en remiss till röntgen för vidare utredning.

Min värld rasade fullkomligt ihop. Jag bara grät och grät. Någon kapade mina ben vid fotknölarna och jag bröt ihop. Inte konstigt alls utan helt naturligt men så jävla jobbigt. Alla katastroftankar kom på en och samma gång. Jag tänker inte skriva vad jag tänker eftersom de tankarna är för jobbiga för att skriva ner just nu men jag är så satans rädd. 

Min underbara kusin som även är barnmorska undrade om läkaren uteslutit graviditet och gjort ett ultraljud me icke. Han frågade inte ens om jag kunde vara gravid.

Så idag ringde jag till mödravården och fick komma dit på en gång. Ett fantastiskt möte, en grundlig undersökning senare så hade barnmorskan sett till att jag får komma till gyn i Gävle på torsdag för en stor undersökning. Hon trodde jag kunde ha ett sk myom eller en cysta. 

Så nu är det bara att vänta…och den jävla väntan är det värsta. Att leva i ovisshet. Sån tur att jag har min familj i allt detta. Utan dom skulle jag gå under.

Kramar Jossan  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammalinda

    Fina, fina underbara Josefine!! Jag förstår din rädsla och alla dina tankar! Du är så grymt stark och du kommer klara dig igenom detta (oavsett vad det än är). Jag tror på din kämparanda. Det kommer gå bra!! Försök att inte tänka för långt fram utan ta en dag i taget, här och nu. Krama din underbara familj och njut av deras kärlek. Du är underbar! Jag tänker på dig! Många kramar!!!

  2. Linda

    Det kommer att gå bra vännen <3 Skönt att du fick komma till mödravården! Vet många som har haft systor och myom som dem har fått tagit bort. Stor kram till dig <3

  3. Nathalie

    Du ska se jossa att det ordnar sig! Förstår att du oroar dig, vem skulle inte göra det! Stora mjuka härligt varma kramar från mig till dig! ❤️❤️❤️