Elsas Dagbok

En härlig kväll!

Godmorgon sunshine! 

Ny dag=nya möjligheter. Vem vet det kanske är idag det händer. Ja att de ringer från Svenska Spel alltså…nä just ja! Jag har ju inte spelat på nått, hehehehe!

Men varför i hela friden är jag vaken nu strax innan klockan 05??? Jag skyller på fullmånen. Ja det gör jag! Det är månens fel att jag är vaken. Japp så är det. Nu känns det lite bättre;) 

Igår när jag kom hem från jobbet (hade en trevlig jobbdag för kännedom) så åkte pappan iväg för att laga ihop en av våra bilar. Den håller på att ramla isär så den behövde en liten makeover. Så jag och Elsa var alldeles själva och vi hade det förjäkla mysigt. En härlig kväll med andra ord.

Vi lagade middag tillsammans och sen lekte vi och mös för hela slanten. Det är så jädrans roligt att umgås med sitt eget barn. Jag kan komma på mig själv med att sitta och tokglo på henne och bara le. Blir så varm inombords så vore jag en termometer hade jag för länge sen kokat. Hon lär mig nått nytt varje dag och att få uppleva livet genom hennes ögon…jädrans så häftigt alltså. 

Nu sprutar det nya ord ur henne i parti och minut. Det är så roligt! Vi har små konversationer och ibland får vi försöka lista ut vad det är hon säger. Ofta så fixar vi det men ibland är det knepigt, mycket knepigt men lärorikt. 

Någon dag så måste jag räkna hur många gånger på en timme hon säger mamma. Jag lovar att det blir många, hihihi. Åh vad jag älskar att vara hennes mamma så hon får gärna säga det ordet hur många gånger hon vill. Det är bara så himla underbart! 

Nu är det väl lika bra att kliva upp snart men först tänker jag dra mig en liten stund till. Kom ihåg att du är värdefull och hoppas du får en fin dag.

Kramar Mamman 

 The love of My life❤️ Och ja, peta näsan är roligt:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Att få vara mamma är det bästa som finns i livet ♥
    Men man kan tröttna på att höra ordet mamma ibland, jag lovar.. Som i förrgår till exempel, jag låg på soffan för att försöka vila en liten stund. Mats satt bredvid mig i soffan och var VAKEN.. men ändå är det 3 st som kommer in i vardagsrummet.. Mamma, mamma, mamma…. ;)

    Hoppas du får en riktigt härlig dag!
    Kram

    1. Josephine

      Hihihihi! Jo ibland så måste man koppla bort det:) Tänk att även fast pappan är i rummet så är det mamma. Om vi mammor inte är där just då så går det ju hur bra som helst med pappa. Underbara ungar❤️ Ha en finfin dag! Kramar