Elsas Dagbok

Mörkrädd

Det är tametusan så jag blir mörkrädd när jag läser vilka kommentarer som skrivs på bloggar och Instagram. 

Det är dömande och kränkande kommentarer i högervarv. Herregud säger jag bara. Jag visste inte att det fanns så fantastiskt många självutnämnda ”supermänniskor” där ute i vårt cyberspaceland. 

Jag har också fått elaka kommentarer från nån stackare som dömt mig på förhand och jag har valt att inte publicera dessa. Jag tycker ärligt mest synd om den där stackars människan som så gärna vill kräka ut sin skit. 

Det är självklart att jag blir ledsen, (jag är ju också människa) när jag får trista och kränkande kommentarer men men… Det är lite synd om den där människan som tror sig kunna gömma sig bakom sin dator och skriva elaka kommentarer. Tänk att vilja lägga sin energi på att göra en annan person ledsen. Skämmes på dä! (Skäms på dig på norrländska:) Lägg din energi på nått annat vettigt istället. Förhoppningsvis så kanske det gör något positivt med dig på längre sikt. 

Nä tacka vet jag ni som peppar och skriver härliga, ärliga och snälla kommentarer. Ni som sprider nätkärlek istället för näthat! En stor puss till er! Fortsätt med det ni gör!  

 Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Josephine

      Hej! Citatet är inte ”mitt” utan det är tack vare nätet som jag hittade det. Det är verkligen ett mycket bra citat och den som kom på den borde få nått pris:) Tack snälla du för din kommentar och hoppas du får en skön kväll! Kram