Elsas Dagbok

Blir så ledsen och besviken! 

Jag funderade ett tag på om jag skulle publicera detta inlägg och kom fram till att jag skulle det. Får jag skit för inlägget så tänker jag skita fullständigt i det. Om det blev så vore det f n befängt.

Det är min blogg och i den skriver jag vad jag vill så länge jag håller mig inom lagar och regler som finns vilket jag gör. Jag skriver för att jag tycker om det skrivna ordet och jag tycker om att få uttrycka mig.   

Om man vill läsa min blogg är upp till var och en. Om du inte gillar det så bye bye. 

Just nu är jag lite ledsen, besviken men mest förbannad! Att det ska vara så satans svårt att inte lägga sig i andras angelägenheter. 

Att det ska snackas skit. Jag blir så jädrans less. 

Vad jag skriver i min blogg bestämmer jag och ingen annan! Jag har en positiv ton och försöker inspirera andra samtidigt som jag delar med mig av min vardag både på gått och ont. Detta kommer jag att fortsätta med oavsett vad du eller någon annan tycker sig ha rätt att tycka. 

Jag var hemma från jobbet förra veckan på grund av att jag är trött i hjärnan. För att jag är stressad. Ska det synas att benet är av eller att det rinner snor ur näsan för att det ska vara legitimt att sjukskriva sig? Är det inte bättre att jag tar hand om mig själv istället för att gå in i väggen? 

Och om jag och min man firar vår årsdag, vad har du med det att göra? Stack det i dina ögon att vi gjorde det även fast jag var sjukskriven och hemma från jobbet? För din kännedom så firade vi med att äta en chokladboll. 

Om du har nått du vill säga till mig om mig och mitt leverne så gör det gärna mellan fyra ögon. 

Och för din kännedom så mår jag lite bättre nu ifall du bryr dig. 

Tack för mig. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona

    Ja,va säg man? ? Den svenska avundsjukan. Den värsta av alla! Fascinerande hur vissa folk bryr sig om andra o tar inget ansvar överhuvudtaget att ta reda på sanningen.Har en,på ren svenska,satan själv (energitjuv)i mitt liv som jag av vissa anledningar inte ”kan” bli av med. Fri tolkning på d ! ;) Jag älskar läsa din blogg och om kärleken till de dina! Fortsätt och ge alla negativa en käftsmäll! ❤ Du är en inspirerande männisch!! Puss o kram

  2. Maria

    Älskade vän. Det är så klokt att vara hemma när man känner att det börjar bli för tjockt i huvudet. Om fler var så kloka som du skulle färre långa sjukskrivningar finnas och många slippa det lidande som ligger bakom dom. Jag brukar vara en rätt lugn person men jag önskar den det här handlar om en fet smäll av Karma. Kram fina fina du

  3. Linda S

    Jag vill bara skicka en stor kram till dig ❤ Du inspirerar mig! Att kunna stanna upp och bromsa när man känner att väggen är nära är en styrka. En chokladboll kanske just är den medicinen som man behöver. En chokladboll o en kram kan iaf rädda min dag.

    1. Josephine

      Hej fina! Tack för kramen! Det värmer verkligen! Och så roligt att jag kan inspirera dig. Det gör mig superduperglad.
      Ja chokladbollar ska man aldrig underskatta:)
      Stor kram till dig!!!

  4. Ida

    Bra skrivet! Styrkekram till dig, dels för att du är så klok att du är hemma och tar hand om dig när din kropp behöver det men också för att du väljer att uttrycka dina tankar om vad du känner. Hoppas också att energislukare lär sig och tar efter av din klokhet.

  5. Jannice

    Nämen, vem är det som har kläckt ur sig någonting nu? :(
    Min man har i många år fått höra att han är ”lat” och borde ta sig i kragen och börja jobba (han hade aktivitetsersättning i ca 11 år). INGEN har haft en aning eller kunnat sätta sig in i hur han mår eftersom att det inte syns utåt.
    Herregud! Jag tycker folk bara ska hålla käften och sköta sitt eget!!

    Tycker fortfarande att du gjorde helt rätt beslut i att vara hemma dessa dagar och ladda batterierna ♥
    Man måste lyssna till sin kropp och tyvärr är det alldeles för få människor som gör det och istället springer in i den berömda väggen.

    Stor KRAM till dig ♥

    1. Josephine

      Hej fina!
      Ja om jag det visste hade jag frontat personen ifråga på en gång mellan fyra ögon, men men du vet ju hur det är….
      Ja varför kan inte människor bara hålla snattran? En fråga vi aldrig kommer att få svar på tyvärr. Allt ont syns ju inte och de är ju oftast när det inte syns på människor som det kanske är farligast.
      Tack för att du finns! Kramar

  6. Elin

    Fina du! Det finns människor (vissa mer hjärtlösa än andra) till allt! Jag tycker absolut man ska stanna hemma om man inte är 100. Mår man själv inte bra kan man tyvärr inte göra sitt bästa på jobbet heller! Och dem som har synpunkter om hur och när man firar årsdagar osv, har det förmodligen för att det sticker fint i ögonen ;)

    Ta hand om dig och ta för tusan ingen skit! ♡

  7. Emma Blomqvist

    Gillar din blogg! Den gör mig glad! Du är ärlig och det är det jag uppskattar mest!! Livet är härligt men inte alltid en dans på rosor och du visar alla sidor vilket är underbart och modigt! Helt rätt att lyssna på din kropp! Ingen känner den bättre än vad du gör.
    Kram