Elsas Dagbok

Förändringar…

Godmorgon fina!

Hoppas du haft en skön helg. Våran helg har varit skön och avslappnad. Precis vad jag behöver just nu. 

I fredags så var jag som jag skrev tidigare hemma från jobbet. Jag funderade väldigt mycket den dagen vad det är som gör att jag känner mig så dränerad på energi. Och vet du vad…jag tror jag kommit på det. Nu ska det bli lite förändringar. 

Det har med mitt jobb att göra och jag tänker ta det med min chef idag. Så jag hoppas på lite annat här framöver när det gäller mitt jobb. 

Jag är en person som gillar att prestera och vill alltid göra mitt bästa vilket i vissa situationer gör så att det helt enkelt blir för mycket. Berättar mer sen när jag pratat med min chef. Det känns i alla fall bra att jag tänkt efter ordentligt och att jag tänker göra nått åt saken. 

I fredags var Elsa och pappan och badade. Jag tittade på:) Jädrans vad hon gillar att bada. Pappan också:) 

   

Jag har även hunnit med att träna. Så skönt att springa. Snacka om frihetskänsla. Att bara låta benen trumma på. Sätta ena foten framför den andra. Me like alot! 

 Det bidde 5.6 km.

Nu ska jag ratta igång denna dagen. Jag önskar dig en finfin dag.

Kramar Mamman


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofhia

    vad bra att er helg har varit avslappnad och skön, vilken härlig liten badtjej ni har. Ja, springa är kul och skönt för både kropp och själ. Kan tyvärr inte jogga själv just nu då jag är i v19+2. Önskar dig en fin dag.