Elsas Dagbok

Jag vill inte krascha! Idag är jag hemma.

Godmorgon finaste!

Som du kanske redan läst så har jag känt mig lite ur gängorna i några dagar och inte haft någon energi. Och igår tog det stopp.

Jag åkte hem från jobbet tidigare för jag kunde inte tänka. Hjärnan kändes som en stor bomullsboll med ett spänne runtom som bara drog åt mer och mer. 

När jag kom hem så brast det i soffan. Tårarna började att rinna och jag kände mig helt slut i kropp och själ. Jag tillbringade min tid i soffan under ett täcke.

Det var då jag bestämde mig för att stanna hemma idag och ta hand om mig själv. Jag är så satans dålig på att sätta mig själv i främsta rummet emellanåt och då blir det såhär ibland. Jag faller. Det är som tiden springer ikapp mig, knappar mig på axeln och säger att nu måste du tänka på dig själv och sluta sätta alla andra före.

Så idag och kanske imorgon också är det bara JAG som gäller. Jag ska sova och bara ta hand om mig själv. Jag behöver det här för annars kanske jag kraschar ordentligt och det vill jag absolut inte.

Önskar dig en fin dag och ta hand om dig!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Ett otroligt klokt beslut. Önskade att jag hade vart lika modig innan det gick det så pass långt till en utmattningsdepression & sjukskrivning.
    säger jag åter en gång till dig

  2. Sojka

    Det är så viktigt att ta hand om dig fina! Vad bra beslut du tog. Vet själv hur dålig man är på att ta hand om sig själv men försöker att tänka på det. Kram

  3. Jannice

    Tycker du gjorde helt rätt som tog det beslutet!! ♥
    Jag kraschade litegrann förra året och det var inte ett dugg kul :(
    Ta hand om dig och försök att koppla bort bloggen också, det gör mycket även om bloggen är en stor del av ens liv men den finns kvar och vi läsare finns också kvar när du kommer tillbaka ♥
    STOR KRAM till dig!

    1. Josephine

      Tack min vän! Kloka ord du skriver.
      Idag och imorgon är mina dagar. Gör det jag tycker om. Försöker att skita i alla ”måsten” som jag bara målar upp.
      Ha en fin dag!
      Kramar J