Elsas Dagbok

Nervös i magen…

Godmorgon fina!

Igår var en riktigt dryg dag. Jag kände mig helt ur gängorna hela dagen. Hade helst velat dra täcket över huvudet och bara legat i sängen. Det kändes en aning bättre efter jag tränade i alla fall. Hoppas denna dagen kommer att kännas bättre. Den bara måste göra det.

Jag har ända sedan jag gjorde min mammografiundersökning känt mig lite nervös och orolig i magen. Jag har helt enkelt gruvat mig för resultatet av undersökningen. Denna jävla sjukdom cancer…

Varje dag har jag kollat brevlådan med en klump i magen och idag låg det där brevet från Gävleborgs landsting däri.

Jag slet upp det fortare än ljusets hastighet (ok inte så snabbt då) och skyndade mig att läsa den översta raden där det med stora bokstäver stod ”MAMMOGRAFIN AV DINA BRÖST VAR NORMALT”

Jag kände hur spänningen och nervositeten släppte från min kropp. Så jädrans skönt och befriande. Sen föll plötsligt mina tankar på alla kvinnor som inte får ett positivt besked.

Fy fan vad jag HATAR den där sjukdomen cancer. Varför finns den? Den fyller inte någon funktion för överhuvudtaget. Den bara finns där som en gammal illaluktande gädda som lurar i vassen och förstör människors liv.

Så min vän…stöd arbetet som görs mot att utrota denna sjukdomen. Stöd gärna Cancerfonden i deras kamp mot att hitta ett botemedel mot cancer. Ju fler vi är som hjälper desto fortare kommer de till en lösning.

Nu ska jag ratta igång denna tisdag. Hoppas verkligen den blir bättre än gårdagen. Ikväll ska jag i alla fall iväg på lite trevligheter. Mycket välkommet och gott;)

Önskar dig en fin dag. Du är värdefull!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Ja, jävla cancerhelvete som bara tar människors liv :(
    Vad skönt att allt såg bra ut för dig ♥

    Fick veta häromdagen att min mormor har fått tillbaka sin bröstcancer :(
    Och några dagar innan min farmor somnade in förra året så fick vi veta att hon hade cancer i hela magen!

    Jag hatar cancer!!!

    1. Josephine

      Men fy va tråkigt!!! Jag hatar denna jävla skitsjukdom som bara förstör och förstör!!! Hoppas du får en bra dag och att de får bort din mormors cancer. Stor Kram❤️