Elsas Dagbok

När svetten rinner längs ryggen och det INTE beror på träning!

Godmorgon finaste!

Hoppas din helg varit bra! Min har varit så jädrans bra b l a för att jag vann den där superdupermeggaglammiga väskan från GlaMmom. Du kan läsa om min materiella lycka  här:)

Sen att jag fått umgås med mina hjärtan gör helgen komplett. Fick även nöjet att träffa min fina vän Petra som bor i Gävle en snabbis i söndag. Hon var här i krokarna och skulle kolla på en hockeymatch på ishallen som hennes son spelade. Så jädrans roligt att träffa min vän❤️

Men stunden innan jag träffade Petra kunde jag varit utan. Jag tänkte att eftersom matchen var 13.30 så skulle jag gå med Elsa i vagnen nere på samhället innan så hon fick sova i lugn och ro. Vad som hände då var att Gogrodan hade hunnit med att bli övertrött när vi kom ner på samhället och skulle promenera. Detta resulterade i en skrikande och mycket ledsen liten tjej som inte ville sova.

Även fast jag vet att det är helt okej och naturligt att det blir så ibland så rann svetten utför min rygg som Niagarafallens vatten. Jag ville en sak och Elsa ville en helt annan. Jag kände mig som en superstressad och dålig mamma som inte fick sitt barn lugnt. Det hela slutade med att vi satte oss på en bänk vid Hammardammen. Jag höll henne i handen och sjöng I ett hus vid skogens slut ca 10 gånger och efter det så sov hon gott. Direkt jag tog hennes hand så blev hon lugn. Varför gjorde jag inte det lite tidigare bara?

Det slutade i alla fall bra och det är ju huvudsaken.

 I ett hus vid skogen slut ekade högt över Hammardammen igår:) 

Nu är det måndag och ska jag vara ärlig vilket jag ska vara så hade jag gärna varit hemma idag och bara varit. Så är det men det är bara att bita ihop och göra det bästa av denna dagen.

Rock on och glöm inte bort att du är värdefull!

Kramar Mamman

 En stressad mamma med en STOR svettrand på ryggen…en selfie hann hon i alla fall med, hehehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag önskar också att jag bara hade kunnat få vara hemma idag.. är så himla trött och är lite svårstartad idag ;)
    Hoppas dagen blir bra i alla fall!!
    Kram