Elsas Dagbok

GLADAST! JAG VANN!

Hallå finaste!

Jag är gladast i världen! Jag vann!

För någon dag sedan hade min förebild i cyberspace den finaste, snällaste och fräsigaste Vanja en tävling på sin blogg där någon skulle bli den lyckliga vinnaren av en supersnygg skötväska. En skötväska som jag länge suktat efter men inte haft råd att köpa. (den är lite dyr för min plånbok)

Jag tänkte att det vore ju en rolig tävling att vara med i och det enda man behövde göra var att kommentera hennes inlägg. Så jag skrev en motivation till varför jag skulle vilja vinna den. OCH JAG VANN!

Jag blev så glad i morse när jag satt på toan (skulle göra nr 2, hihi) och läste mina mail på telefonen. Då upptäcker jag ett mail från Vanja. När jag öppnade det och läste vad det stod så skrek jag rätt ut. Jag blev så jädrans glad så jag glömde av vad jag skulle göra och skyndade mig ut från toaletten för att berätta för Mange och Elsa att jag vunnit.

Tänk att denna gången var det min tur…Plötsligt händer det som Vanja sa:)

Så nu tänker jag tipsa dig om GlamMom som är en butik som finns både i cyberspace och i verkliga världen. I verkliga världen hittar du butiken på Regeringsgatan 91 i Stockholm och i cyberspace hittar du den här.

GlamMom, smaka på namnet så förstår du vad det är för butik. En butik för fräsiga mammor som vill känna sig fina och glammiga. Kika in vettja. Det finns så jädrans mycket fint där. Vanja driver GlamMom med en annan tjej och de gör det med bravur.

Gissa om denna mamman kommer att känna sig superdupermeggaglammig med min nya finaste och underbaraste skötväska! Woop, woop, woop! Tack världens bästa Vanja för denna väska. Du har gjort mig till den gladaste tjejen!

glammomskotvaska8001flip (1)

 

Bilden är snodd från GlamMOm.

Kramar Den Glada och Glammiga Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.