Elsas Dagbok

En hyllning till just dig!

Hallå fina du!

Tänkte kika in och hylla dig. Jag tycker det är alldeles för lite av den varan ibland. Det är alltid trevligt att få höra att man är bra och duger precis som man är. Du behöver inte göra dig till eller låtsas vara någon annan bara för att vara andra människor till lags.

Det är okej att ha mindre bra dagar, det är okej att visa att du är ledsen, det är okej att säga vad du tycker och känner. Det är okej att vara glad och stolt att visa eller berätta det. Det är okej att vara just du. Du är perfekt precis som du är, kom ihåg det.

Det är så jädrans viktigt att vi låter varandra vara oss själva och inte döma någon för det. Ingen är ju perfekt liksom. Det är ju så satans jobbigt att gå omkring och hela tiden fundera ut hur du ska agera eller vara för att du är rädd för vad andra i din omgivning ska tänka och tycka. När jag var yngre så var jag sån. Herregud vad jag ville passa in och herregud så otroligt jobbigt det var. Det är en tid som jag absolut inte vill ha tillbaka.

Idag är jag glad över att jag både är äldre och klokare och att jag inte bryr mig över att behöva passa in överallt. Jag är den jag är och det är jag stolt över.

Var snäll men ta aldrig någon skit från någon annan och låt dig inte tryckas ner av någon som tror sig vara lite förmer. 

Och du…KOM IHÅG ATT DU ÄR VÄRDEFULL!

You are

Kramar Mamman

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.