Elsas Dagbok

Ekipering inför vintern 

Godmorgon fina!

Igår kväll somnade Elsa prick 19.00. Pappan jobbade över och jag, ja vad gjorde jag? Typ ingenting och det var så jädrans skönt. Det fanns en massa att göra men det sket jag fullständigt i. Det var faktiskt bra gjort av mig. Måste bli bättre på att skita i vissa saker emellanåt och bara göra inget.

Nu min vän är snart Kung Bore och vintern här. Det innebär lite nyekipering av löparkläder för denna bruttan. Tänker inte lägga mer löpningen bara för att vintern kommer. Har dock en köldgräns på -12 grader. Kallare än så tycker jag är för kallt. Vill inte hosta som nån gammal traktor.  

Jag har hittat en superläcker varm löparjacka och varma sköna tights och en söt tröja av märket Röhnisch. Nu ska jag se om jag hittar detta i butik någonstans så jag kan prova. 

Min älskade man säger att jag ska ha riktiga kläder när jag tränar och jag bara håller med;) Han har ju så rätt i det tycker jag. Träningen blir på nått sätt ännu roligare och jag känner mig fin samtidigt. Viktigt för mig, mindre viktigt för nån annan, men så är det.  

Synd att inte jackan fanns i rosa för jag fullkomligt går igång på den färgen. Konstigt jag vet men det bjuder jag på:)

 Komsi, komsi! Vill ha! (Bilder från Röhnisch) 

Nu ska jag ratta igång tisdagen. Bara två dagar kvar till resan. Woop, woop:)

Va snäll idag men du…ta ingen skit. Säg ifrån och stå upp för dig själv.

Kramar Mamman 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.