Elsas Dagbok

Utan internet, katastrof eller? 

Godmorgon fina i den urtidiga morgontimmen! 

Hoppas du sovit skönt inatt. Det har vi gjort. Somnade klockan 21…och här ligger jag nyvaken och pigg medans mina hjärtan sover skönt.

Katastrofen och härdsmältan var nära igår när jag upptäckte att vårt internet inte funkade. De håller på att uppgradera det till 4G så det var nån störning på linjen. Hallå! Jag måste ju kolla Instagram och Facebook, läsa bloggar och annat ju;)

Nä skämt åsido så var det jäkligt skönt! Skönt att ”slippa” mitt ”beroende” till sociala medier mm en stund. Och det bästa var ju att det gick väldans bra.

Jag måste ändå erkänna att jag försökte starta om det några gånger innan jag gav upp;)

Jag fick ingen abstinens av att det låg nere (okej lite i början då, hehehe) Det var tvärtom en befriande känsla. Det bästa för min del utav att det inte funkade var insikten om hur jädrans skönt det var att slippa hänga med i uppdateringarna och nyhetsflöden. Hjärnan fick sig en skön vila.

Från och med ikväll ligger min mobil i köket. Jag ska nu införa mobilfria kvällar mellan vissa timmar. Det blir toppen det!

 Elsa dukade bordet igår till middagen alldeles själv. Hon gillar att hjälpa till❤️ 

Jag önskar dig en fin onsdag. Var snäll men ta ingen skit! Kom ihåg att du är värdefull!

Tack för att du läser vår blogg❤️

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline - Mamma på Gran canaria

    Jag tycker att det är jätte frustrerande om internet inte funkar när jag är hemma men åker vi iväg och gör något hela familjen brukar jag inte sakna det (och inte ha med mig något som ger mig tillgång till det heller så jag inte lockas haha).. Det är skönt med en paus ibland :)

    1. Josephine

      Hej fina!
      Ja visst är det skönt med en paus ibland från att vara ständigt uppkopplad. Jag kände verkligen hur skönt det var för mig och mitt huvud den stunden som vi inte hade internet igår.
      Men det tog ju en stund innan jag gav upp om jag säger så, hihihi.
      Ha en fin dag! Ser att du är på Gran Canaria! Så jädrans härligt!
      Kram kram

  2. Jannice

    Det är välbehövligt med en paus ibland. :)
    Jag får också lite smått panik om jag inte kan kolla igenom alla flödena. Särskilt Instagram… jag ”måste” ju kolla igenom hela flödet dit jag slutade sist och det kan bli väääääldigt långt om jag inte kollat på ett tag ;)
    Facebook är jag inte lika noga med längre för det är mest en massa reklam.. Och de ”viktigaste” bloggarna har jag ju samlade på Bloglovin så där har jag ju ändå full koll i efterhand :)

    Vi ska nog införa några mobilfria timmar hemma också, både jag och barnen kan behöva det för att umgås lite mer med varandra istället för att kolla på varsin telefon ;)

    Ha en fin dag!
    Kram

    1. Josephine

      Ja jag tycker det är klokt med mobilfria timmar. Vi missar ju egentligen ingenting. Och Facebook håller jag verkligen med om. Bara en massa skitreklam.
      Ha en finfin dag!
      Stor Kram från mig till dig!