Elsas Dagbok

Vad är du mest nöjd över att ha åstadkommit i ditt liv?

Hallå där fining!

Som du kanske läst så har jag upptäckt en podd som jag verkligen gillar. Nämligen TRÄNINGSPODDEN med Jessica Almenäs och Lovisa Sandström. LOVE, LOVE, LOVE IT!

Den podden får flöda genom mina öron när jag är ute och springer och jag fullkomligt älskar det. Jag erkänner att jag har även börjat lyssna på den i bilen till och från jobbet.

Häromdagen när jag sprang mina 8,5 km så lyssnade jag på ett avsnitt där de pratade om vad de var mest nöjda med att ha åstadkommit i sina liv.  De hade fått den frågan om jag förstod det rätt utav någon lyssnare. Det var otroligt intressant eftersom många som fått frågan svarade att de var nöjda med att de hade ett bra förhållande, sin parter osv och egentligen inte något som handlade enbart om dem själva utan att det innefattade någon annan person.

Direkt när jag hörde detta så tänkte jag på vad jag är mest nöjd med att ha åstadkommit i mitt liv och då är det ju för mig självklart ELSA. Egentligen innefattar det ju också en annan person men hon har ju bott inne i mig i nio månader så då tycker jag att det handlar om mig själv. 

Jessica Almenäs var också mest nöjd över sina två fina barn. Men sen så var hon så sjukt nöjd över det hon åstadkommit med sin karriär. Att hon lyckats som hon gjort. Att hon jobbat arslet av sig för att nå dit hon är idag. Det var så jädrans skönt att lyssna på hennes snack om detta och det hördes hur otroligt stolt och glad hon var.

Om jag då går till mig själv och tänker på vad jag är mest nöjd över vad jag åstadkommit i mitt liv (förutom Elsa då:) så är det att jag tog mig i kragen och utbildade mig till Polis. Att jag gav mig f n på att lyckas med utbildningen och få ett jobb som jag känner mig stolt över. Att jag även vågat söka tjänster inom polisen som jag fått möjligheten att jobba med t e x Yttre Befäl och KC inspektör. 

Jag är även jäkligt nöjd över att jag åstadkommit att ändra min livsstil och börja ta hand om mig själv och min kropp och hälsa. Att jag börjat investera i mig själv.

Så fina du…vad är du mest nöjda över att ha åstadkommit i ditt liv? Jag är helt övertygad om att det finns något som du är mest nöjd över och jag skulle mer än gärna vilja höra vad det är.

Kramar Mamman 

 Våran skatt❤️

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tuula

    Jag är grymt nöjd över att ha uppfostrat två fina pojkar med eget tänkande och sunda värderingar.
    Jag är grymt stolt över att jag lever med min man sedan 17 år tillbaka, och att vi är fortsatt glada i varandra.
    Jag är grymt stolt över att jag fortfarande har drivkraften att i ur och skur, 365 dagar per år utveckla mig i min sport. Bland annat. :)