Elsas Dagbok

Nytt jobb?

Godmorgon finaste!

Så var det redan tisdag. Jädrans vad dagarna går fort. Inte mig emot att helgen snart är här igen:) Jag gillar verkligen helgerna när familjen får vara lediga tillsammans. Det är lyx för mig. 

Vet du…jag har funderat på att jag kanske skulle vilja byta jobb. Jo så är det. Även fast jag trivs bra på mitt jobb och är stolt över mitt yrke så känner jag att det skulle vara roligt och utmanande med nått nytt. Jag vet inte vad det nya skulle vara men jag håller utkik. Om det dyker upp ett jobb som känns rätt för mig så skulle jag pröva mina vingar. Kasta mig ut i det okända och våga ta steget.

Ibland skulle jag vilja starta eget, göra det mitt hjärta vill. Framtiden får utvisa vad som händer. Är det meningen att jag ska göra något annat så blir det så. 

Jag blir så inspirerad av kvinnor som vågar starta eget och följa sina drömmar. Livet går ju inte i repris så det gäller att följa sitt hjärta och sina drömmar och skita i de som säger ”att det där går aldrig” Jag tror det är sunt att jag har dessa tankar, att jag vill pröva något nytt om rätt tillfälle ges. Framtiden känns spännande…

Nu rattar vi igång denna tisdag. Ta ingen skit och kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.