Elsas Dagbok

Min drömresa

Hallå fina!

Nu när jag fått tummen ur arslet på ren svenska och börjat ta hand om mig själv, min hälsa och min kropp så tycker jag att jag är värd nått riktigt riktigt fint.

Jag tycker att jag är värd en träningsresa! Yepp, yepp!

Jag har länge velat åka iväg på en träningsresa. Träna obegränsat mycket, äta god mat, lära känna nya människor och ha en avkopplande semester med familjen.

Nu har jag alltså hittat min drömresa…

Min drömresa går till Alcudia som ligger på Mallorca. Har hittat en helt underbar resa dit som har all träning. Jag kollade runt och fastande för den här eftersom de har en massa härliga löprundor i olika längd samt en massa instruktörledda pass också. Tänk ett vattenarobicpass i solen. Herregud så underbart. Eller ett pass med en PT i gymmet. Sen kan du lägga på en massa god mat och dryck på det så är det mer än topnotch deluxe:)

Hotellet som heter Sunwing Alcudia Beach ligger mitt på Alcudias finaste strand. Det finns ett flertal poolområden, spa och gym. Hotellet har tilldelats Stora Barnsemesterpriset för bästa familjehotell på Mallorca 2015.

Nu är det bara att invänta att Svenska Spel ska ringa. Ringa och berätta att jag blivit miljonär….Ja just ja, jag kanske måste spela först, hehehe.  

Jag tänker f n se till att denna resa blir av, med eller utan Svenska Spels inblandning. Yepp på den! 

    Bilder: Vingresor

Kramar Mamman
 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag har också tittar runt på olika träningsresor och drömmer om att få komma iväg en vacker dag.
    Vet bara inte var jag ska hitta åt pengarna än ;)
    Vi kanske skulle ha åkt tillsammans? ♥