Elsas Dagbok

Den tacksamma Mamman

Hej fina!

Nu känns det bra i mitt mammahjärta eftersom jag f r o m måndag kommer att arbeta 85 procent. Denna gången väljer vi att ha kortare dagar istället för en hel dag ledigt.

Det känns som om att Gogrodan Elsa har alldeles för långa dagar på föris. Halv åtta till halv fem är alldeles för länge för våran del. För vissa familjer kanske det är en piece of cake men för oss är det inte så. Det är lite mer som vagel i ögat. Och det vet du kanske inte är så angenämt.

Vi märker det så tydligt när vi kommer hem allihopa vid halv fem tiden på eftermiddagen. Hon är så trött och så helt plötsligt är klockan sju och så är det sovdags. Så denna lösning är top notch deluxe! Vi kommer att hinna laga mat i lugn och ro och så får vi mer tid över till varandra. Vi gör detta för våran och framförallt för Elsas skull. Vi vill att hon ska ha det så bra som det bara går.

Jag är så otroligt tacksam att vi har den möjligheten att göra så här. Jag förstår att alla inte har denna möjligheten men jag önskar av hela mitt hjärta att det vore så.

Kramar den tacksamma Mamman 

 ❤️  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Jag har också tänkt gå ner i tid när fröken börjar förskolan till våren. Skönt att kunna göra så. Vilken fin tröja Elsa har. Min dotter heter Svea. Hoppas att ni får en fin kväll nu.

    1. Josephine

      Hallå! Ja det är så himla skönt!
      Vet du vad… Jag älskar namnet Svea. Har alltid gjort det och trodde jag skulle döpa mitt barn till det om det bidde en tjej. Nu bidde det en tjej men det var en Elsa som kom till oss. Ha en fin kväll ni också! Stor Kram