Elsas Dagbok

Det är mängden som avgör!

Godmorgon fina!

Igår natt hade jag en riktigt dålig natt eftersom jag vaknade innan kl 03 utan att kunna somna om. Det resulterade i en måndag med tröttheten som min ständige följare, en följare som jag gjorde allt för att lämna men se det gick inte alls så bra. Vad jag inte tycker om sådana dagar! Fy bubblan för att vara så trött. Jag funkar riktigt illa utan sömn. Så idag hoppas jag på en bättre och piggare dag. 

Igår kväll så åt jag den godaste lilla chokladbiten ever. Så jädrans superdupergod och jag var väl unt den. 

Kom ihåg att bara för att du tränar och tänker på din hälsa betyder det inte att du ska göra avkall på sånt som du gillar. Det handlar om mängden som du stoppar i dig. En bit god choklad gör absolut inget i min värld. Mumsfillibabba:) 

Jag är övertygad om att om du intalar dig själv att du inte får äta det eller det så är det lättare att tokäta t e x chips eller godis i stora mängder istället. Hur jädrans trist vore livet utan en god chokladbit? Det vore ju skittrist på ren svenska! 

 

Nu kör vi igång denna tisdagen. Idag ska Elsa äntligen få vara på förskolan. Underbart! Hoppas hon håller sig pigg resten av veckan, älskade ungen.

Jag önskar dig en fin dag och kom ihåg att du är värdefull! 

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag klarar inte av att bara äta en bit.. jag vräker i mig tills det är slut :/
    När det kommer till godsaker och socker så har jag så jäkla dålig karaktär.. Bättre att inte ha något hemma då ;)

    Eller min motivation är inte hundra så det är därför jag har dålig karaktär :P
    Men det är klart att man ska unna sig någon bit ibland. Jag ska försöka skära ner till att bara äta godis/chips/glass en dag under helgen.
    Både jag och Mats har frossat i någon nästan varje kväll under sommaren och det har fortsatt till nu.. Och det märks ju om man säger så!

    1. Josephine

      Hej fina du!
      Tror att det ligger nått i det där med motivation. Jag har märkt att om jag tränar och mår bra så blir jag inte lika sugen på sött. Då räcker det liksom med en liten bit och inga stora mängder.
      Du är bäst!
      Ha en jättefin dag!
      Kramar från mig!